Η ανδρική επιδερμίδα έχει διαφορές από αυτή των γυναικών, καθώς έχει περίπου 30% μεγαλύτερη πυκνότητα και παρουσιάζει τάση για ερεθισμούς λόγω του καθημερινού ξυρίσματος. Η πάροδος του χρόνου, οι σύγχρονοι ρυθμοί ζωής ,το έντονο στρες, η μόλυνση της ατμόσφαιρας, η υπέρμετρη έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία, οι κλιματικές συνθήκες, οι διατροφικές συνήθειες και το κάπνισμα είναι παράγοντες που μειώνουν το κολλαγόνο και την ελαστίνη στο δέρμα.

Οι θεραπείες που προτείνουμε έχουν μελετηθεί για να έχουν αποτελέσματα στην ανδρική επιδερμίδα  με στόχο τη μείωση λιπαρότητας, την ενυδάτωση, την αντιμετώπιση των ρυτίδων, καθώς και την άμεση ξεκούραση και βελτίωση της διάθεσης. Σε όλες τις ανδρικές θεραπείες χρησιμοποιούνται μοναδικές, καινοτόμες συνθέσεις για τις ξεχωριστές ανάγκες κάθε δέρματος.

καθαρισμος προσωπου αντρας

Καθαρισμός Προσώπου

Διαβάστε περισσότερα…

ενυδατωση αντιγηρανση

Ενυδάτωση-Αντιγήρανση
με Vitamin C

Διαβάστε περισσότερα…

Ph Formula

Αντιγήρανση-A.G.E. PH Formula

Διαβάστε περισσότερα…

Μπορεί κάποιοι να λένε ότι η ανδρική κοιλιά είναι γοητεία, αλλά κατά βάθος όσοι την διαθέτουν θα προτιμούσαν κάτι πιο flat και μαζεμένο, ειδικά στις εμφανίσεις στην παραλία.

Στο ινστιτούτο μας  με συνδυασμό θεραπειών θα σας βοηθήσουμε  να μειώσετε το τοπικό πάχος και το ενοχλητικό ‘’σωσίβιο’’.

Α) Σύστημα RF & Cavitation
(μονοπολικής και διπολικής λειτουργίας)

coccoonTo σύστημα Cocoon Duotechnology συνδυάζει δύο κορυφαίες τεχνολογίες: Cavitation (σπηλαίωση) και Radiofrequency (ραδιοσυχνότητες), που χρησιμοποιούνται για τη δραστική αντιμετώπιση των κυριότερων αισθητικών προβλημάτων:

 • τοπική εναπόθεση λίπους,
 • χαλάρωση προσώπου και σώματος.

Πλεονεκτήματα θεραπείας με το Cocoon Duotechnology

 • Δραστική μείωση του τοπικού λίπους
 • Σύσφιξη δέρματος ακόμα και στα «παραδοσιακά» δύσκολα σημεία του σώματος: μπράτσα, κοιλιά, έσω επιφάνεια μηρών
 • Μη επεμβατική μέθοδος, χωρίς χρόνο αποκατάστασης
 • Ορατά αποτελέσματα από την πρώτη συνεδρία που διαρκούν
 • Ασφάλεια

Πως δρουν οι ραδιοσυχνότητες; Σε ποιες περιοχές εφαρμόζονται;

Το Cocoon Duotechnology θερμαίνει τους ιστούς – στόχο στα θερμοθεραπευτικά όρια χρησιμοποιώντας ποικιλία κεφαλών μονοπολικών και πολυπολικών ραδιοσυχνοτήτων [RF] για την εξειδικευμένη θεραπεία κάθε περιοχής του προσώπου και του σώματος:

 • Μείωση πόντων
 • Σύσφιξη δέρματος σε χέρια, κοιλιά, μηρούς, γλουτούς, περιοχή άνω γονάτου και έσω μηρών

Πως δρα το Cavitation; Σε ποιες περιοχές εφαρμόζεται;

Η αρχή της σπηλαίωσης (Cavitation) αναφέρεται σε μη αναστρέψιμη καταστροφή των λιποκυττάρων (λιποδιάσπαση) και ρευστοποίηση του λίπους (λιπόλυση) με την ενέργεια ειδικού υπερήχου. Τα κατεστραμμένα λιποκύτταρα και το περιττό λίπος ακολουθούν τη φυσιολογική μεταβολική πορεία και αποβάλλονται. Το φαινόμενο του Cavitation αποτελεί την πιο δραστική σύγχρονη μη επεμβατική μέθοδο λιπογλυπτικής και προκαλεί καταστροφή των λιποκυττάρων σε περιοχές με περιττό λίπος όπως πρόσθια και πλάγια περιοχή της κοιλιάς, γλουτούς.

Β) Θαλασσοθεραπεία  με θερμοκουβέρτα

Θαλασσοθεραπεία με θερμοκουβέρταΘεραπεία αδυνατίσματος και λιποδιάλυσης, η οποία δρα στοχευμένα στη περιοχή της κοιλιάς, των μηρών και των γλουτών. Η Θερμοκουβέρτα, είναι μια από τις ποικίλες θεραπείες σώματος που εφαρμόζονται στο χώρο μας λόγω της υψηλής θερμοκρασίας, οι πόροι του δέρματος ανοίγουν και το σώμα δέχεται ευκολότερα τα ευεργετικά συστατικά των προϊόντων που μπορούμε να συνδυάσουμε με τη θεραπεία αυτή, όπως για παράδειγμα τη θαλασσοθεραπεία.

Είναι βασισμένη στα οφέλη της θαλάσσιας λάσπης και των φυτικών εκχυλισμάτων, σε συνδυασμό με αποσυμφορητική μάλαξη. Οι θεραπευτικές ιδιότητες των φυκιών βοηθούν στη μείωση του τοπικού και ολικού πάχους, στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και στην αποβολή των τοξινών.

Η διάρκεια της κάθε συνεδρίας είναι 50 έως 60 λεπτά.

Η ανδρική αποτρίχωση είναι ένα θέμα που απασχολεί όλο και περισσότερο κόσμο στις μέρες μας.

Όλο και περισσότεροι άνδρες θέλουν να απαλλαγούν από την έντονη τριχοφυΐα από το σώμα τους είτε για λόγους υγιεινής είτε για αισθητικούς λόγους. Τα σύγχρονα πρότυπα ομορφιάς θεωρούν την υπερβολική τριχοφυΐα αντιαισθητική τόσο για τις γυναίκες όσο και για τους άνδρες. Η αποτρίχωση με κερί είναι από τις πιο αποτελεσματικές, οικονομικές και ασφαλείς μεθόδους, ενώ οι τρίχες αργούν να ξαναβγούν τουλάχιστον για 20 ημέρες, αφού οι τρίχες αφαιρούνται από τη ρίζα.

 • Χέρια
 • Μασχάλες
 • Πόδια
 • Οσφύς, Πλάτη
 • Στήθος
 • Κοιλιά

Στην σύγχρονη εποχή που ζούμε η περιποίηση του σώματος και του προσώπου δεν είναι πλέον γυναικεία υπόθεση. Ο άντρας, αν και σωματικά διαφέρει από τη γυναίκα, έχει την ίδια ανάγκη για χαλάρωση από την κούραση, την αναζωογόνηση από την καθημερινή ρουτίνα και την ευεξία.

απολεπιση

Αρωματική απολέπιση με μπαχαρικά-Ενυδάτωση ΔΙΑΡΚΕΙΑ 60’

Χαρίστε στον εαυτό σας μια μοναδική περιποίηση σώματος που αναζωογονεί πνεύμα και σώμα. Απολέπιση σώματος με βάση τα μπαχαρικά (ginger,μοσχοκάρυδο, κανέλλα) και χαλαρωτικό μασάζ με ενυδατικά έλαια. Η περιποίηση σώματος ολοκληρώνεται με μια βαθιά ενυδατική μάσκα που θρέφει το δέρμα.

μασαζ πλατης

Μασάζ πλάτης και αυχένα
ΔΙΑΡΚΕΙΑ 30’

Μυοχαλαρωτικό μασάζ για την πλάτη και τον αυχένα για να ανακουφίσει το σώμα από την ένταση και το stress.

χαλαρωτικο μασαζ

Χαλαρωτικό μασάζ
Διάρκεια 50’

Παραδοσιακό μασάζ χαλάρωσης με βαθιές και ρυθμικές πιέσεις  που  ανακουφίζει την ένταση από  το σώμα μας.

Μανικιούρ,πεντικιουρ, φροντίδα επονυχίων και ποδόλουτρα αποτελούν έννοιες άγνωστες, ή τουλάχιστον παραγνωρισμένες, για την πλειοψηφία του ανδρικού πληθυσμού.

Η θεραπεία περιποίησης άκρων για άνδρες περιλαμβάνει περιποίηση νυχιών σε χέρια και πόδια, πίλινγκ, ελαφρύ μασάζ και ενυδάτωση για τέλεια περιποιημένα χέρια και πόδια.

Search