Η ακμή δεν αποτελεί πρόβλημα μόνο των εφήβων, αλλά και των ενηλίκων. Πέρα από την υπερ-λειτουργία των σμηγματογόνων αδένων και το στρες, η κακή διατροφή και η παχυσαρκία είναι παράμετροι του σύγχρονου τρόπου ζωής που συνδέονται με την ακμή. Οι βλάβες που προκαλεί (σπυράκια, εξανθήματα, φλεγμονή) συνήθως εμφανίζονται στο πρόσωπο, αλλά μπορεί, επίσης, να παρατηρηθούν στην πλάτη ή οπουδήποτε άλλου στο σώμα. Η έγκαιρη αντιμετώπισή της βεβαιώνει σχεδόν σε απόλυτο βαθμό την καταπολέμησή της, ενώ η σωστή και συνεπής συντήρηση του δέρματος στο σπίτι μετά από μια σοβαρή θεραπεία είναι απολύτως απαραίτητη για τον αποκλεισμό της επανεμφάνισης.

Η ακμή είναι δυνατό να αντιμετωπιστεί με ποικιλία θεραπευτικών μέσων και πολλές φορές, με τον συνδυασμό αυτών. Μετά από μια πλήρη διάγνωση δημιουργούμε το δικό σας πρωτόκολλο θεραπείας ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος σας. 

βαθύς καθαρισμός για ακμή

Βαθύς καθαρισμός για ακμή

Μάθετε περισσότερα…

Ph Formula Strona Gora

A.C.N.E pHformula

Μάθετε περισσότερα…

φυτικο πηλιγκ

Φυτικό πήλιγκ

Μάθετε περισσότερα…

Καθαρισμός προσώπου ονομάζεται η διαδικασία κατά την οποία έχουμε ως σκοπό την απομάκρυνσή των ρύπων και του σμήγματος από το δέρμα με την βοήθεια καλλυντικών προϊόντων και μηχανημάτων αισθητικής H ατμοσφαιρική ρύπανση, ο ιδρώτας, η σκόνη, το μακιγιάζ, η έκκριση σμήγματος φράζουν τους πόρους του δέρματος με αποτέλεσμα να μην το αφήνουν να αναπνεύσει.

Το δέρμα δείχνει θαμπό και εμφανίζει βλάβες όπως «μαύρα στίγματα» (φαγέσωρες) και σοβαρότερες όπως φλύκταινες, βλατίδες κλπ. Και αυτά είναι προβλήματα που εμφανίζονται τόσο σε  γυναίκες όσο και σε άνδρες.

καθαρισμος με ατμο

Βαθύς καθαρισμός με ατμό

Μάθετε περισσότερα…

θεραπεια με οξεα φρουτων

Θεραπεία με οξέα Φρούτων

Μάθετε περισσότερα…

Η γήρανση είναι μια φυσική διαδικασία που καθορίζεται από γενετικούς παράγοντες αλλά και τις περιβαλλοντικές συνθήκες, όπως για παράδειγμα την επίδραση της ηλιακής ακτινοβολίας, το κάπνισμα, τη μη ισορροπημένη διατροφή, την έλλειψη ύπνου κ.α.

Όλοι θέλουμε να έχουμε νεανική και όμορφη επιδερμίδα σε κάθε ηλικία, ακόμη και αν αυτό σημαίνει πως πρέπει να επέμβουμε με κάποιο τρόπο στην επιδερμίδα μας. Το νυστέρι δεν αποτελεί πια επιλογή, καθώς υπάρχουν νέες και εξελιγμένες μέθοδοι που ανανεώνουν αναίμακτα το πρόσωπό μας. Παρέχουμε πλήθος απλών, μη επεμβατικών θεραπειών αντιγήρανσης ανάλογα με την περίπτωση για τη μείωση των ρυτίδων, των λεπτών γραμμών, των κουρασμένων ματιών και γενικά των σημαδιών που αφήνει στο δέρμα μας το πέρασμα του χρόνου.

AGE PH FORMULA

A.G.E. Phformula

Μάθετε περισσότερα…

Piling

Μεσοθεραπεία με Dermapen

Μάθετε περισσότερα…

Το καλοκαίρι είναι από τις πιο αγαπημένες εποχές του χρόνου, αλλά η έντονη ηλιοφάνεια που το χαρακτηρίζει, προκαλεί φθορές στο δέρμα, όπως η δημιουργία πανάδων. Ειδικά στο τέλος του καλοκαιριού, όταν το υπέροχο μαύρισμα φεύγει σιγά σιγά, αφήνει στη θέση του μικρές ή μεγάλες καφέ κηλίδες.

Vit C

Θεραπεία βιταμίνης C

Μάθετε περισσότερα…

Diamond

Μικροδερμοαπόξεση

Μάθετε περισσότερα…

H ενυδάτωση αποτελεί το πιο βασικό βήμα για απαλή, ελαστική επιδερμίδα σε πρόσωπο και σώμα. Είναι ένας από τους βασικότερους παράγοντες, τόσο ομορφιάς και υγείας του δέρματος, όσο και συντήρησης της νεανικότητάς του. Έτσι, η συστηματική ενυδάτωση τόσο στο σπίτι, όσο και στο χώρο μας είναι απαραίτητη.

Instant Glow

I.N.S.T.A.N.T. GLOW pHformula

Μάθετε περισσότερα…

3d Face Treatment

3D face treatment

Μάθετε περισσότερα…

μεσοθεραπεια

Μεσοθεραπεία με Dermapen

Μάθετε περισσότερα…

Μάτια

ματιαΤα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής. Σε αυτά αποτυπώνεται το άγχος, η ένταση και η κούραση της καθημερινότητας. Η περιποίηση της ευαίσθητης περιοχής των ματιών είναι απαραίτητη και πρέπει να γίνεται με ειδικά καλλυντικά προϊόντα και θεραπείες που είναι προσαρμοσμένα  στις ιδιαιτερότητες της περιοχής αυτής.

Μάθετε περισσότερα…

Λαιμός

λαιμος ντεκολτεΗ περιοχή του λαιμού σε σχέση με το πρόσωπο είναι τις περισσότερες φορές παραμελημένη όσον αφορά την περιποίηση και φροντίδα που λαμβάνει καθημερινά.

Μάθετε περισσότερα….

Αποτελεσματική αντιμετώπιση της χρόνιας ερυθρότητας και την ύφεση της ροδόχρου νόσο. Έχει ταυτόχρονα αντιμικροβιακή δράση προκειμένου να μειώσει την ερυθρότητα και να προλάβει τις υποτροπές.

Κατάλληλη θεραπεία για δέρματα με:

  • Ερυθρότητα
  • Ευαισθησία
  • Τηλεαγγειεκτασίες (μικρά αιμοφόρα αγγεία στο πρόσωπο)
Search