Η καθημερινή σύγχρονη ζωή με τους γρήγορους ρυθμούς και την ένταση προκαλούν έντονο άγχος, που σε συνδυασμό με τη μη ισορροπημένη διατροφή και τη καθιστική εργασία έχουν ως  αποτέλεσμα την εμφάνιση σημαντικών αισθητικών προβλημάτων στο σώμα. Ολικό και τοπικό πάχος, κυτταρίτιδα, τοξίνες. Για την επιτυχημένη αντιμετώπιση και τον περιορισμό αυτών των φαινομένων το κέντρο μας δημιουργεί μια σειρά θεραπειών μοναδικής επιστημονικής βάσης που δίνουν άμεσα και σημαντικά αποτελέσματα.

Το κάθε άτομο αντιμετωπίζεται χωριστά και ανάλογα με τον μορφότυπο του σώματος του, που εντοπίζεται μέσα από ειδικές διεργασίες. Τα στοιχεία που συλλέγονται συμβάλουν στην πιο γρήγορη και αποτελεσματική λύση των προβλημάτων μέσα από ένα αποκλειστικό προτεινόμενο πρόγραμμα.

3 300

Cocoon Duotechnology

Μια πολύ νέα θεραπεία, που υπόσχεται δραστικές λύσεις σε θέματα χαλάρωσης, τοπικού πάχους και κυτταρίτιδας.

Μάθετε περισσότερα…

Thalassotherapeia3

Θαλασσοθεραπεία

Μάθετε περισσότερα…

συσφιξη Cryo Therapy

Cryo-thermage

Μάθετε περισσότερα…

COCOON Duotechnology - Σύστημα RF & CAVITATION

coccoonH τεχνολογία RF – ραδιοσυχνότητες είναι η επιστημονική εξέλιξη στη σύσφιξη σώματος και τη λιπογλυπτική.

Η σύσφιξη σώματος με ραδιοσυχνότητες RF περιλαμβάνει ηλεκτρομαγνητικά κύματα (ραδιοσυχνότητες – RF) τα οποία μεταφέρουν την ενέργεια βαθιά μέσα στο δέρμα δρώντας ευεργετικά στο λεμφικό-φλεβικό σύστημα και στο λιπώδη ιστό.

Με τη σύσφιξη σώματος με RF μειώνεται η φλεβο-λεμφική στάση, βελτιώνεται η απομάκρυνση τοξινών, επιταχύνεται ο μεταβολισμός του λίπους και τονώνονται οι ινοβλάστες με αποτέλεσμα την εντυπωσιακή σύσφιξη σώματος και επιδερμίδας.

Πλεονεκτήματα θεραπείας με το Cocoon Duotechnology

-Σμίλευση περιγράμματος σώματος

-Σύσφιξη δέρματος ακόμα και στα «παραδοσιακά» δύσκολα σημεία του σώματος: μπράτσα, κοιλιά, έσω επιφάνεια μηρών, πάνω από το γόνατο

RF σύσφιξη σώματος πριν από λιποαναρρόφηση
-RF σύσφιξη σώματος και λείανση ανωμαλιών μετά από λιποαναρρόφηση.

-Μη επεμβατική μέθοδος, χωρίς χρόνο αποκατάστασης

-Ορατά αποτελέσματα από την πρώτη συνεδρία που διαρκούν

-Ασφάλεια

Πως δρουν οι ραδιοσυχνότητες; Σε ποιες περιοχές εφαρμόζονται;

Το Cocoon Duotechnology θερμαίνει τους ιστούς – στόχο στα θερμοθεραπευτικά όρια χρησιμοποιώντας ποικιλία κεφαλών μονοπολικών και πολυπολικών ραδιοσυχνοτήτων [RF] για την εξειδικευμένη θεραπεία κάθε περιοχής του προσώπου και του σώματος. Η σύσφιξη σώματος με ραδιοσυχνότητες RF αν συνδυαστεί με Cavitation και λεμφικό μασάζ, προσφέρει μια ολοκληρωμένη θεραπεία για μέγιστα αποτελέσματα, καθώς στοχεύει συνδυαστικά στην διάσπαση του λίπους και στη σύσφιξη του δέρματος.

Cryo Therapy

συσφιξη-cryo therapyΑυτή η θεραπεία βασίζεται στην εφαρμογή ειδικών επιθεμάτων σε επίμαχα σημεία για σύσφιξη και αναδόμηση των ιστών.

Είναι μία συνδυαστική θεραπεία για σύσφιξη τόσο στα βαθύτερα στρώματα όσο και επιδερμικά καθώς και για απώλεια πόντων.

Οι ραγάδες είναι ένα φαινόμενο, που κάνει την εμφάνισή του όλο και πιο συχνά στο γυναικείο σώμα.Προκαλούνται κυρίως από την απότομη αυξομείωση του βάρους, που έχει ως αποτέλεσμα την διάσπαση του κολλαγόνου και την καταστροφή των ελαστικών ινών της επιδερμίδας. Μπορούν να εμφανιστούν στην περιοχή της κοιλιάς, στους γλουτούς, στους μηρούς, στο στήθος και στους βραχίονες.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά μετά την πρώτη θεραπεία, καθώς οι ραγάδες αρχίζουν να συρρικνώνονται. Οι συνδυαστικές θεραπείες με μεσοθεραπεία και Fractional RF μας δίνουν αποτελέσματα ακόμα και στις πιο δύσκολες και βαθιές ραγάδες.

Μεσοθεραπεία(Dermapen)

Μάθετε περισσότερα…

Φυτικό πήλιγκ-Δερμοαπόξεση

Μάθετε περισσότερα…

Το δέρμα των χεριών λεπταίνει σημαντικά με την πάροδο του χρόνου, μαζί με την απώλεια των μαλακών ιστών και του όγκου των μυών κάνοντας τα χέρια να δείχνουν την πραγματική ηλικία μας ή μεγαλύτερη.

Η θεραπεία αναδόμησης pHformula H.A.N.D είναι μια τριπλή διαδικασία.
1.ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ
2.ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ
3. ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Η σύνθεση της κρέμας S.O.F.T. resurfacing αποτελείται από ένα συνδυασμό σαλικυλικού οξέως και ρετινόλης για να βοηθήσει στην επιφανειακή απολέπιση και ανανέωση των κυττάρων.

Η M.E.L.A. 2 powerclay είναι μια ισχυρή θεραπεία κατά των υπερμελαγχρώσεων και των ρυτίδων και είναι κατάλληλη για να μειώσει τη συσσώρευση της περίσσειας μελανίνης.

Η V.I.T.A. C ενεργοποιεί την παραγωγή υγιούς κολλαγόνου, προσφέρει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και ρυθμίζει τον σχηματισμό μελανίνης.

ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ
Η H.A.N.D. perfection cream βοηθά στην πρόληψη και στην μείωση των ορατών των σημαδιών της γήρανσης του δέρματος, ενώ παρέχει εντατική ενυδάτωση. Η σύνθεση της αποτελείται από ένα μοναδικό συνδυασμό βιταμίνης C, Νιασιναμίδη και υαλουρονικό οξύ.

Εντατική θεραπεία: 4-6 θεραπειες

Συχνότητα: Κάθε 7 – 14 μέρες

απολεπιση με μπαχαρικα

Αρωματική απολέπιση με μπαχαρικά-Ενυδάτωση Διάρκεια 60’

Χαρίστε στον εαυτό σας μια μοναδική περιποίηση σώματος που αναζωογονεί πνεύμα και σώμα. Απολέπιση σώματος με βάση τα μπαχαρικά (ginger,μοσχοκάρυδο,κανέλλα) και χαλαρωτικό μασάζ με ενυδατικά έλαια. Η περιποίηση σώματος ολοκληρώνεται με μια βαθιά ενυδατική μάσκα που θρέφει το δέρμα.

Άκρα

Μασάζ πλάτης & αυχένα Διάρκεια 30’

Μυοχαλαρωτικο μασάζ για την πλάτη και τον αυχένα για να ανακουφίσει το σώμα από την ένταση και το stress.

Body

Χαλαρωτικό μασάζ Διάρκεια 50’

Παραδοσιακό μασάζ χαλάρωσης με βαθιές και ρυθμικές πιέσεις  που  ανακουφίζει την ένταση από  το σώμα μας.

Pregnancy Massage

Μασάζ εγκύου

Ιδανική θεραπεία για τη μέλλουσα μητέρα που τονώνει τη ψυχική διάθεση και προσφέρει ταυτόχρονα χαλάρωση και ξεκούραση. Το μασάζ στα πόδια και την πλάτη αποτελεί ιδανική λύση για τα πρησμένα άκρα της εγκυμονούσας  και τους μυικούς πόνους της πλάτης. Συνιστάται μετά το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης.

Search