Καινοτόμες θεραπείες στην αναγέννηση του δέρματος

Ένα νέο όνομα έρχεται να προστεθεί στα μέσα με τα οποία η επιστήμη μας δίνει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που δημιουργούνται στο δέρμα, τόσο από τη βιολογική όσο και από την περιβαλλοντική γήρανση, και αυτό δεν είναι άλλο από το όνομα της ισπανικής εταιρείας pΗformula.

Τι ακριβώς είναι η pΗformula;

Είναι η πρώτη pharma-cosmeceutical εταιρεία που βασίζεται στην αναγεννητική ιατρική για την ανάπτυξη καινοτόμων θεραπειών αναδόμησης δέρματος. Η έρευνα και ανάπτυξη στα εργαστήρια της pΗformula στη Βαρκελώνη οδήγησε στην εξέλιξη των παραδοσιακών χημικών peeling σε νέα, πιο αποτελεσματικά συστήματα, χωρίς παρενέργειες και με μηδενικό χρόνο αποκατάστασης. Η Skin Resurfacing είναι η πιο πρόσφατη τεχνολογική καινοτομία στην αποτελεσματική αντιμετώπιση δερματικών παθήσεων με οξέα. Κατάφερε να συνδυάσει με ιδανικό τρόπο, μετά από μακροχρόνια έρευνα, οξέα, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, αμινοξέα, αντιοξειδωτικά συστατικά, αλλά κυρίως να επιτύχει την απορρόφησή τους στα βαθύτερα στρώματα με ελεγχόμενο τρόπο, έτσι ώστε η ήπια απελευθέρωσή τους να επιτυγχάνει την ελεγχόμενη χημική αναδόμηση του δέρματος χωρίς παρενέργειες και να μας επιτρέπει την αντιμετώπιση διαφόρων δερματικών παθήσεων, όπως:

  • γήρανση του δέρματος
  • υπερμελάχρωση
  • ακμή
  • ροδόχρου νόσος
  • χρόνια ερυθρότητα.

Η pΗformula περιλαμβάνει εκτός από τις θεραπείες στο ινστιτούτο, προϊόντα προετοιμασίας και υποστήριξης του αποτελέσματος και, επίσης, με συγκεκριμένες κρέμες που στηρίζονται στις βασικές βιταμίνες που έχει ανάγκη το δέρμα, συμπληρώνεται η γκάμα υποστηρικτικών προϊόντων για κάθε περίπτωση.

Για την pΗformula η εμφάνιση του δέρματος φανερώνει τι είδους υγεία έχετε. Το δέρμα είναι το όργανο στο οποίο τα σημάδια του χρόνου αποτυπώνονται αδυσώπητα αλλάζοντας την όψη, την υφή, το χρώμα και την ελαστικότητά του. Η γήρανση του δέρματος είναι δυστυχώς ένα αναπόφευκτο γεγονός της ζωής μας και ένα μεγάλο μέρος της οφείλεται στη σταδιακή βιολογική φθορά του. Κάθε γυναίκα επιθυμεί να έχει νεανική επιδερμίδα σε οποιαδήποτε ηλικία και να αντιμετωπίζει με «θάρρος» τον σκληρό κριτή της… τον καθρέφτη!

Τι μπορούμε να κάνουμε για να προστατεύσουμε να δέρμα μας από τη φθορά του χρόνου; Σίγουρα δεν μπορούμε να σταματήσουμε την επίδραση του χρόνου πάνω μας, μπορούμε όμως να την ελέγξουμε. Πώς όμως;

Λίγοι γνωρίζουν ότι αυτή η θαμπή, άτονη, γερασμένη, με ρυτίδες όψη του δέρματος αποτελεί εκδήλωση της ανεπάρκειας των σημαντικότερων βιταμινών. Το δέρμα, με την πάροδο του χρόνου, με τον κακό τρόπο ζωής (π.χ. κάπνισμα) και τη λανθασμένη διατροφή, χάνει ένα πολύ μεγάλο ποσοστό από τις βιταμίνες του και συγκεκριμένα από τις «βιταμίνες ομορφιάς». Εσείς αισθάνεστε ότι είναι ελλιπής η φροντίδα του δέρματός σας από τα ευεργετικά οφέλη των βιταμινών; Τα βιταμινούχα προϊόντα της pHformula έχουν επιστημονικά σχεδιαστεί για να μεταφέρουν υψηλές συγκεντρώσεις συγκεκριμένων βιταμινών για τη θρέψη, επούλωση και προστασία του δέρματος.

Search