Λιποδιάλυση – Σύσφιξη

Λιποδιάλυση - Σύσφιξη

Μπορεί κάποιοι να λένε ότι η ανδρική κοιλιά είναι γοητεία, αλλά κατά βάθος όσοι την διαθέτουν θα προτιμούσαν κάτι πιο flat και μαζεμένο, ειδικά στις εμφανίσεις στην παραλία.

Στο ινστιτούτο μας  με συνδυασμό θεραπειών θα σας βοηθήσουμε  να μειώσετε το τοπικό πάχος και το ενοχλητικό ‘’σωσίβιο’’.

Α) Σύστημα RF & Cavitation
(μονοπολικής και διπολικής λειτουργίας)

coccoonTo σύστημα Cocoon Duotechnology συνδυάζει δύο κορυφαίες τεχνολογίες: Cavitation (σπηλαίωση) και Radiofrequency (ραδιοσυχνότητες), που χρησιμοποιούνται για τη δραστική αντιμετώπιση των κυριότερων αισθητικών προβλημάτων:

  • τοπική εναπόθεση λίπους,
  • χαλάρωση προσώπου και σώματος.

Πλεονεκτήματα θεραπείας με το Cocoon Duotechnology

  • Δραστική μείωση του τοπικού λίπους
  • Σύσφιξη δέρματος ακόμα και στα «παραδοσιακά» δύσκολα σημεία του σώματος: μπράτσα, κοιλιά, έσω επιφάνεια μηρών
  • Μη επεμβατική μέθοδος, χωρίς χρόνο αποκατάστασης
  • Ορατά αποτελέσματα από την πρώτη συνεδρία που διαρκούν
  • Ασφάλεια

Πως δρουν οι ραδιοσυχνότητες; Σε ποιες περιοχές εφαρμόζονται;

Το Cocoon Duotechnology θερμαίνει τους ιστούς – στόχο στα θερμοθεραπευτικά όρια χρησιμοποιώντας ποικιλία κεφαλών μονοπολικών και πολυπολικών ραδιοσυχνοτήτων [RF] για την εξειδικευμένη θεραπεία κάθε περιοχής του προσώπου και του σώματος:

  • Μείωση πόντων
  • Σύσφιξη δέρματος σε χέρια, κοιλιά, μηρούς, γλουτούς, περιοχή άνω γονάτου και έσω μηρών

Πως δρα το Cavitation; Σε ποιες περιοχές εφαρμόζεται;

Η αρχή της σπηλαίωσης (Cavitation) αναφέρεται σε μη αναστρέψιμη καταστροφή των λιποκυττάρων (λιποδιάσπαση) και ρευστοποίηση του λίπους (λιπόλυση) με την ενέργεια ειδικού υπερήχου. Τα κατεστραμμένα λιποκύτταρα και το περιττό λίπος ακολουθούν τη φυσιολογική μεταβολική πορεία και αποβάλλονται. Το φαινόμενο του Cavitation αποτελεί την πιο δραστική σύγχρονη μη επεμβατική μέθοδο λιπογλυπτικής και προκαλεί καταστροφή των λιποκυττάρων σε περιοχές με περιττό λίπος όπως πρόσθια και πλάγια περιοχή της κοιλιάς, γλουτούς.

Β) Θαλασσοθεραπεία  με θερμοκουβέρτα

Θεραπεία αδυνατίσματος και λιποδιάλυσης, η οποία δρα στοχευμένα στη περιοχή της κοιλιάς, των μηρών και των γλουτών. Η Θερμοκουβέρτα, είναι μια από τις ποικίλες θεραπείες σώματος που εφαρμόζονται στο χώρο μας λόγω της υψηλής θερμοκρασίας, οι πόροι του δέρματος ανοίγουν και το σώμα δέχεται ευκολότερα τα ευεργετικά συστατικά των προϊόντων που μπορούμε να συνδυάσουμε με τη θεραπεία αυτή, όπως για παράδειγμα τη θαλασσοθεραπεία.

Είναι βασισμένη στα οφέλη της θαλάσσιας λάσπης και των φυτικών εκχυλισμάτων, σε συνδυασμό με αποσυμφορητική μάλαξη. Οι θεραπευτικές ιδιότητες των φυκιών βοηθούν στη μείωση του τοπικού και ολικού πάχους, στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και στην αποβολή των τοξινών.

Η διάρκεια της κάθε συνεδρίας είναι 50 έως 60 λεπτά.